Skip to content

Chef Karl van Baggem aan huis

Met meerdere Michelin sterren op zijn naam zorgt Karl van Baggem voor een echte smaak beleving. Dus heb je een mijlpaal te vieren met je naasten, wil je het dagelijks leven net iets specialer maken, of misschien heb je wel een zakelijke relatie te onderhouden. Voor elke gelegenheid hebben wij service aan huis die perfect bij de gelegenheid past. Van lunch, borrel tot uitgebreide diners.

Twintig - NSlagmolen 28 september 202195

Afstemming vooraf

Nadat je de aanvraag hebt gedaan, zal de Chef persoonlijk contact met je opnemen om het menu en de organisatie af te stemmen. Het is het beste om in de opmerking van je reservering alvast de belangrijke dieetwensen of allergieën aan te geven, zo kan de Chef een passend menu voorstel doen.

Natuurlijk kun je hier ook andere dingen met de Chef afstemmen, bijvoorbeeld hoe laat hij zal arriveren of in welk tempo jullie het diner graag zouden willen laten plaatsvinden. Daarnaast zal de Chef vragen in wat voor keuken hij terechtkomt, zodat hij eventueel dingen mee kan nemen die daar missen.

Voorbereiding & Mise en place

Om een diner soepel te laten verlopen is een perfecte voorbereiding van groot belang. De Chef start de dag voorafgaand aan het diner met het inkopen en voorbereiden van het diner. Ter plaatse wordt het diner uiteraard live afgemaakt, maar veel sauzen, crèmes en bereidingen worden vooraf gemaakt en in de juiste hoeveelheid meegenomen zodat de Chef efficiënt en snel kan werken net als in zijn eigen keuken.

Ubica - NSlagmolen 29 september 202120
Ubica - NSlagmolen 29 september 202110

De Chef arriveert

Inmiddels is alles afgestemd en staat de Chef bijna voor de deur! Meestal arriveert de chef ongeveer een uur voordat jij en je gezelschap aan tafel gaan. De tijd die je opgeeft tijdens je boeking, is de tijd waarop de chef de eerste gang uit serveert. 

Uitladen en keuken inrichten

De Chef neemt alles mee wat hij nodig heeft om het diner te verzorgen. Hij heeft dus best wat spullen bij zich die hij even naar binnen moet tillen en een plekje moet geven. Hij zal zichzelf wegwijs maken in de keuken en alles klaarzetten wat hij nodig heeft om gestructureerd aan de slag te gaan. Om die reden is het belangrijk om van te voren te zorgen voor voldoende werkruimte in de keuken en wat ruimte in de koelkast. Mocht de chef iets van je willen lenen, zoals een pan of schaal, zal hij dat aan je vragen.

Twintig - NSlagmolen 28 september 202196
freddy-g-kMGcknkhkNw-unsplash

Tafel dekken

De Chef neemt eventueel servies, bestek en servetten mee naar het diner. Als je een drank arrangement boekt, kan hij ook het glaswerk meenemen. De Chef kan iemand meenemen om de tafel netjes in te dekken en een echte restaurant ervaring compleet te maken.

Aan tafel

De Chef serveert de eerste gang of amuse(s) uit. Hij vertelt jullie over de gang en neemt daarna zijn positie in de keuken weer aan om aan de volgende gang te werken. 

Gang voor gang gaat de Chef aan de slag in de keuken en krijgen jullie de heerlijke gerechten uitgeserveerd met een korte uitleg over de samenstelling van het gerecht en de ingrediënten. Mocht er sprake zijn van een wijnarrangement, geldt hiervoor natuurlijk hetzelfde. Het is ook mogelijk een sommelier te reserveren.

Natafelen

De Chef en/of de bediening haalt rustig aan de tafel leeg, zodat hij de boel kan gaan opruimen en schoonmaken. Ondertussen kunnen jij en je gezelschap lekker natafelen met koffie en thee, of met een borrel.

Schone keuken

De Chef laadt alles weer in, neemt afscheid en laat jullie achter met een blinkend schone keuken!

Reserveer voor thuis