Skip to content

UBICA UTRECHT

Eten

Voor een simpele lunch of een uitgebreid 5-gangen diner van de Chef. Alles is mogelijk!

Borrel

Bestel een fles wijn, glas speciaalbier of een van onze cocktails en laat je verrassen door onze heerlijke borrelhappen.

Zaalhuur

Diner met collega’s, PHD, bruiloft of verjaardag? Zowel zakelijk als privé wij helpen je graag!

VAN KRAAKPAND NAAR GRANDCAFÉ

Na een grote brand in 1989 werden er nauwelijks herstelwerkzaamheden uitgevoerd en bleven de panden leeg en onbewoonbaar. De aannemer werd niet betaald door de eigenaar en liet beslag leggen op de panden. Op 5 februari 1992 werden de panden gekraakt. De krakers knapten de panden met beperkte middelen op en maakten deze weer geschikt voor bewoning door 10 tot 15 krakers.

Begin 2012 is het pand verkocht aan projectontwikkelaar Klaassen, met de bedoeling er na grondige renovatie een hotel met 23 kamers en een grand café in te vestigen. Na een confrontatie met de politie zijn de panden ontruimd. Sinds 2014 zijn hier een hotel en ons café-restaurant te vinden.

UBICA UTRECHT

Sinds 2014 kan je bij Ubica heerlijk genieten van een lunch, diner en uitgebreide borrel.

Voorin het restaurant heerst er meer het gevoel van een café, waar je gezellig kunt borrelen, terwijl achterin is ingericht als een stijlvol restaurant. Ook het terras is een heerlijke plek om te vertoeven. In deze sfeervolle ruimte kun je genieten van een borrel of lunch tot uitgebreid diner.

Bij Ubica zal je altijd gastvrij worden ontvangen door de vriendelijke bediening.
Kortom: een smakelijke en sfeervolle avond is hier gegarandeerd.

Ruimte

Neem contact met ons op!