Skip to content

ZAALHUUR

Zakelijk in een ontspannen sfeer.

Uw eigen zaal in ons restuarant? Dat kan bij ons!
Voor partijen van 10 tot 150 personen kunt u bij ons terecht. Midden in het centrum van Utrecht kunt u uw gasten ontvangen in onze sfeervol overdekte buitenplaats. Wij verzorgen uw meeting culinair of alleen met koffie en thee. Alles is bespreekbaar!

Dus heeft  u een afscheid van een collega, een succes te vieren of zomaar tijd voor een borrel met het bedrijf? Bij Ubica kan dit voor kleine en grote gezelschappen. Het is dé plek om samen te komen! De borrel kunnen we aan je wensen aanpassen. Je kunt kiezen voor het ‘open bar’-principe, maar ook als je een bepaald budget hebt ben je bij ons op het juiste adres.

Uiteraard is er de mogelijkheid tot het huren van beamer, scherm of elk ander materiaal dat u nodig heeft. Neem contact op voor meer info.

Ubica - NSlagmolen 29 september 202119

ZAALHUUR

Feest of partij?

Uw eigen feest bij ons op locatie? Dat kan bij ons!
Borrel, PHD, diner, bruiloft, receptie of verjaardag? Geen ruimte in huis of geen zin in rommel? Organiseer dan uw eigen feest of diner in onze serre. In deze sfeervolle ruimte, voorzien van een gezellige bar, is ruimte voor een gezelschap tot 80 personen.
Bent u met meer mensen? Geen probleem wij maken graag een voorstel op maat.

Wilt u ook culinair genieten tijdens uw feest? Dat kan! Wij verzorgen uw feest van bittergarnituur tot Walking Dinner. Van een gezellige borrel tot een volledig verzorgd feest of diner, het is allemaal mogelijk in Ubica Utrecht! Aan de hand van uw wensen bespreken we graag de mogelijkheden met u.​

Ubica - NSlagmolen 29 september 202129

ZAALHUUR

Dineren in een eigen wijnkelder?

Onder ons restaurant hebben wij een wijnkelder ingericht. In deze zeer sfeervolle ruimte vind je muren uit de 17e eeuw en uiteraard onze wijncollectie.

De ruimte is geschikt voor diners, borrels, vergaderingen of proeverijen. Voor meer informatie neem contact op via de contact pagina of loop ons langs om de ruimte te bekijken!

Tot snel!

Ubica - NSlagmolen 29 september 202163